کسب مقام اول رشته مفاهیم نهج البلاغه و مقام دوم رشته عکاسی در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۴۷۷ اخبار امورفرهنگی

4 نفر از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فنی و حرفه ای در مراسم افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشوردر شهر شیراز حضور یافتند و در این میان 2 دانشجوی دانشکده شریعتی به نامهای زهرا عابد سفیده خوان در رشته مفاهیم نهج البلاغه و فاطمه لطیفی در رشته عکاسی به ترتیب مقام های اول و دوم را کسب نمودند.
گفتنی است  مراسم افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور صبح روزسه شنبه 12/9/98 با حضور مدیران ارشد کشوری، دانشگاهی و استانی و جمع کثیری از حافظان، قاریان، معلمان و هنرمندان قرآنی، در مجتمع پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد و از برگزیدگان بخش معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور تقدیر به عمل آمد.
همچنین ادامه ی این مسابقات در بخش های آوایی و شفاهی طی سه روز آینده برگزار خواهد شد.
مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات، چهاردهم آذرماه در جوار مرقد ملکوتی حضرت احمدبن موسی الرضا شاهچراغ در شیراز برگزار خواهد شد.