آثار هنری دانشجو فاطمه لطیفی در نمایشگاه هنر‌های تجسمی قرآنی به نمایش گذاشته شد

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۴۷۶ اخبار امورفرهنگی

آثار هنری فاطمه لطیفی دانشجوی کارشناسی رشته گرافیک دانشکده در نمایشگاه هنر‌های تجسمی قرآنی از بین 200 اثر هنری، منتخب گردید و در نگارخانه ی دانشگاه سوره به نمایش گذاشته شد.
همچنین این آثار در دومین نمایشگاه هنر‌های تجسمی قرآنی به نمایش گذاشته خواهد شد.
گفتنی است این نمایشگاه با عنوان «نفس المطمئنه» به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو با محوریت سوره مبارکه فجر به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و همکاری باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران از روز شنبه ۹ آذرماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۵ تا ۱۸ در نگارخانه دانشجو گشایش یافته است.
در این نمایشگاه ۵۵ اثر در رشته‎های نقاشی، خوشنویسی، نقاشی‌خط، عکس، لوگوتایپ و پوستر از اساتید، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به نمایش درآمده است.
علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا ۲۰ آذرماه (نگارخانه پنجشنبه و جمعه تعطیل است) از ساعت ۹ تا ۱۶ به نشانی تهران، خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، نگارخانه دانشجو مراجعه کنند.