مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشکده برگزار گردید

۲۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۹ کد : ۹۸ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده در این مراسم که صبح امروز دوشنبه 28 آبانماه با حضور مهندس مرضیه گرد رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، معاونین، روسای ادارات و مدیران گروه بخش های مختلف دانشکده در اتاق شورای دفتر ریاست برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های استاد خانم ترابیان معاون سابق آموزشی دانشکده، مهندس علی هوشیاری به عنوان معاون جدید این حوزه معرفی گردید وحکم خود را رئیس دانشکده دریافت کرد.

در ابتدای این مراسم رئیس دانشکده با اشاره به تلاش کارشناسان در توانمند سازی خود و رعایت منش و رفتار متمایز و اخلاق مدارانه، گفت: در رویکرد دانشگاه فنی و حرفه ای برای بین المللی سازی بخشی از دانشگاه، دانشکده شریعتی یکی از 10 دانشکده انتخاب شده می باشد، بنابراین نیازمند تلاش بیش از پیش هستیم.

سپس مهندس گرد، ضمن قدردانی از فعالیت های و اقدامات انجام شده توسط استاد ترابیان، انتظارات و خواسته های مورد نظر خود را در این حوزه مهم دانشکده خطاب به معاون جدید بیان نمود.

در پایان به رسم یادبود لوح سپاس و هدایایی از سوی رئیس دانشکده به وی اهداء شد .

کلید واژه ها: تودیع و معارفه