آثار دو تن از دانشجویان دانشکده شریعتی در نمایشگاه تصویرسازی پیشکسوتان و استادان با عنوان «رنگ و زندگی»

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۸ کد : ۶۳ اخبار و رویدادها

برای اولین بار در فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، نگارخانه خیال موسسه فرهنگی هنری صبا برپا شد.

نمایشگاه گروهی «رنگ و زندگی» با نمایش آثار تصویرسازی پیشکسوتان، استادان و هنرمندان جوان این رشته هنری، به کوشش خسرو انصاری روز جمعه 20 مهرماه در نگارخانه خیال شرقی در موسسه فرهنگی هنری صبا گشایش یافت.

در این نمایشگاه آثار قباد شیوا ، بهزاد امین سلماسی، اکبر نیکان پور، رحیم مولائیان، حافظ میرآفتابی، کیوان عسگری و ... همراه با آثار دیگر هنرمندان به نمایش گذاشته شد.

گفتنی است؛ نمایشگاه «رنگ و زندگی» قرار است با هدف اشاعه و ترویج هنر تصویر سازی در تمام استانهای ایران به نمایش گذاشته شود.

شایان ذکر است که با اهتمام و پیگیری سید وریا هاشمی مسؤل هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی و مدرس رشته خوشنویسی و طراحی حروف گروه گرافیک و مدیر گروه گرامی هنر استادخانم مولایی از دانشگاه شریعتی تهران، اثر دو تن از دانشجویان رشته گرافیک دانشگاه شریعتی خانمها سحر زمانی و فاطمه رخشانی  به جریان مهم تصویر سازی سراسر ایران راه یافته و با این کاروان هنری همسو و همراه شدند.

((درخت زندگی من، خانه رویایی من، من کتاب می خوانم، صلح جهانی و صلح با دنیای حیوانات از موضوعات این نمایشگاه است.))

نمایشگاه تا به حال در دو استان تهران و همدان به نمایش در آمده است و روز یکشنبه به مناسبت 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران، در گالری سوره حوزه هنری کردستان به نمایش گذاشته میشود.

با آرزوی موفقیت تمامی دانشجویان ارجمند دانشگاه شریعتی تهران و مدرسان و استادان و مسؤلان گرامی دانشگاه

کلید واژه ها: نمایشگاه ترویج هنر تصویرسازی خوشنویسی و طراحی موفقیت دانشجویان دکتر شریعتی رنگ و زندگی فرهنگستان هنر