دانشکده شریعتی اقدام به جمع آوری کمک های دانشگاهیان به هموطنان سیل زده نمود

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۴ کد : ۵۳۰ اخبار و رویدادها
در راستای همیاری و کمک به هموطنان آسیب دیده از سیل، دانشکده شریعتی به همت امور فرهنگی و روابط عمومی، از روز یکشنبه ۱۸/۱/۹۸ با افتتاح پایگاهی در مقابل در اصلی دانشگاه، اقدام به جمع آوری هدایا و کمک‌های نقدی و غیرنقدی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده به هموطنان سیل زده نمود.

در راستای همیاری و کمک به هموطنان آسیب دیده از سیل،  دانشکده شریعتی به همت امور فرهنگی و روابط عمومی، از روز یکشنبه 98/1/18 با افتتاح پایگاهی در مقابل در اصلی دانشگاه، اقدام به جمع آوری هدایا و کمک‌های نقدی و غیرنقدی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده به هموطنان سیل زده نمود.
گفتنی است این پایگاه همچنان در حال جمع آوری کمک ها می باشد تا همزمان با هدایا و کمک های سایر دانشکده ها و آموزشکده های استان تهران، آماده تحویل به مراکز معین گردد.
دانشکده شریعتی ضمن قدردانی از کسانی که در این اقدام خداپسندانه مشارکت داشتند، اعلام می نماید که جمع آوری کمک ها به سیل زدگان ، تا ظهر فردا چهارشنبه  98/1/21 ادامه خواهد داشت و همچنان منتظر همیاری و همدلی گره گشای شما می باشد.

کلید واژه ها: کمک به هموطنان سیل زده دانشکده شریعتی