برگزاری کارگاه آموزشی استانی سجاد در دانشکده شریعتی

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۵ کد : ۴۹۲ اخبار و رویدادها

کارگاه آموزشی استانی سجاد (سامانه لغو تعهد آموزش رایگان و تایید دانشنامه) با هدف ارتقای سطح عملکرد حوزه ی آموزشی و یک پارچه سازی قوانین ومقررات در مراکز استان تهران روز سه شنبه 21/12/97 به همت حوزه معاونت آموزشی وکمیته نظارت وارزیابی استان تهران در دانشکده شریعتی برگزار گردید.
این کارگاه توسط خانم رباط جزی رئیس اداره خدمات آموزش سازمان اموردانشجویان داخل کشور و آقای مهندس موذنی مدیر IT سازمان اموردانشجویان داخل کشور با حضور روسای اداره آموزش وکارشناسان در زمینه فرایند لغو تعهد رایگان و تایید دانشنامه و ریزنمرات برگزار و  به مدت 4 ساعت به طول انجامید.
این کارگاه آموزشی با پرسش وپاسخ شرکت کنندگان خاتمه یافت.

شایان ذکر است دکتر کیانی، مشاورآموزشی رییس دانشگاه فنی وحرفه ای و  مهندس گرد، رئیس دانشکده شریعتی و مهندس عبدی، رئیس دانشکده انقلاب اسلامی ازکارگاه آموزشی لغو تهعد آموزش رایگان، بازدید نمودند.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی سامانه لغو تعهد آموزش رایگان