برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۲ کد : ۴۷۴ اخبار و رویدادها

جلسه شورای سیاستگذاری سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس بمنظور بهره مندی از نظرات کارشناسان و متخصصان حوزه  طراحی پارچه، دوخت و لباس، روز سه شنبه 14/12/97 با حضور نمایندگان صاحب نظر در حوزه دوخت و لباس از  دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه الزهرا(س)، دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین، مدیران و کارشناسان حوزه  طراحی پارچه، دوخت و لباس دانشکده شریعتی ، در اتاق شورای این دانشکده برگزار گردید.
در این جلسه ضمن انجام هماهنگی و برنامه ریزی لازم جهت استفاده از ظرفیتهای موجود برای اجرای این جشنواره ، در خصوص زمان برگزاری جشنواره و چگونگی اطلاع رسانی فراخوان  ارسال پوستر، گفتگو و تصمیم گیری هایی صورت گرفت.
گفتنی است دبیرخانه و محل برگزاری سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس با همت و تایید کارگروه ساماندهی مد و لباس به دانشکده شریعتی واگذار گردید.
شایان ذکر است  آدرس سایت سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس جهت دسترسی علاقه مندان به آخرین اخبار و اطلاعات این جشنواره، http://www.shariaty.ac.ir/ctdg/fa  می باشد.

کلید واژه ها: جلسه شورای سیاستگذاری سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس دانشکده شریعتی