وداع ابدی دانشگاهیان با استاد فرهیخته مهندس ناصر پیرجلیلی

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۴ کد : ۳۸۶ اخبار و رویدادها

مراسم تشییع پیکر مهندس ناصر پیرجلیلی از اساتید پیشکسوت هیات علمی گروه معماری ظهر روز یکشنبه 28 بهمن 97 با حضور دکتر کیانی ، مشاور رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در امور آموزشی، مهندس مرضیه گرد، رئیس دانشکده، معاونین، مدیران و دیگر مسئولین ، اساتید دانشگاه و دانشجویان برگزار شد.

پیکر زنده یاد استاد پیرجلیلی از مقابل در دانشکده به سمت مزار شهدای گمنام دانشکده شریعتی با حضور خانواده آن مرحوم و جمعی از استادان، دانشجویان و دوستداران ایشان بدرقه و پس از مدیحه‌سرایی و ذکر مصیبت توسط ذاکرین اهل‌بیت علیهم‌السلام برای تدفین به آرامگاه ابدی انتقال یافت.
شایان ذکر است مراسم ختم سومین روز درگذشت آن مرحوم در روز سه شنبه مورخ 97/11/30 ساعت 15 الی 16:30 واقع در قلهک نرسیده به چهارراه کلاهدوز، مسجد جامع کلاهدوز، برگزار می گردد.

کلید واژه ها: مراسم تشییع استاد پیرجلیلی دانشکده شریعتی

زینب یوسفخانی ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۷
روحشون قرین رحمت الهی . از خداوند متعال برای خانواده محترمشون صبر جمیل خواستارم . استاد گرامی خدانگهدار .