هیاتی از پژوهشکده مطالعات علوم انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشکده شریعتی بازدید نمودند

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۶ کد : ۳۵۱ اخبار و رویدادها

هیاتی از پژوهشکده مطالعات علوم انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور شناخت قابلیت ها و توانمندیهای دانشگاه فنی و حرفه ای روز دوشنبه 15/11/97 در دانشکده شریعتی حضور یافته و پس از جلسه ای مشترک با مسئولین دانشکده، از بخش های مختلف،  بازدید  بعمل آوردند.
ابتدا طی نشستی در اتاق شورای دانشکده شریعتی که دکتر مهدی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای، مهندس گرد، رئیس دانشکده شریعتی، معاونین و روسای ادارات دانشکده شریعتی نیز حضور داشتند، مهندس گرد توضیحان جامع و کاملی را در خصوص دانشکده شریعتی بیان نمود. سپس این هیات با توانایی های این دانشگاه در حوزه های مختلف آشنا شده و در خصوص تعامل فی ما بین پژوهشکده مطالعات علوم انسانی و دانشگاه فنی و حرفه ای گفتگو نمودند و همچنین حاضرین، نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص حل مسائل و معضلات و نقات قوت این دانشگاه، مطرح نموده و به بحث و بررسی پرداختند.

در پایان این دیدار دکتر میرزایی رئیس پژوهشکده مطالعات، با اعلام آمادگی در حوزه های مختلف از جمله آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی چه به صورت کارمشترک و چه مستقل توسط پژوهشکده، قول همفکری و همکاریهای مشترک  با دانشگاه را داد و بنا شد موارد مطرح شده به طور جدی مورد مطالعه و پیگیری قرار گیرد و گفتگوها و اقدامات اولیه در نشستی با پژوهشگران صورت پذیرد تا در این مسیر قدم های مثبتی برای بهتر و بهترین شدن دانشگاه فنی و حرفه ای برداشته شود.
این گروه ، ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده شریعتی، از نزدیک با فعالیتهای اساتید و دانشجویان این دانشکده آشنا شدند.

کلید واژه ها: بازدید هیاتی از مرکز مطالعات علوم انسانی دانشکده شریعتی