بازدید هیاتی از مرکز مطالعات راهبرد فرهنگی و بین المللی از دانشکده

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۱ کد : ۳۳۹ اخبار و رویدادها

هیاتی از مرکز مطالعات راهبرد فرهنگی و بین المللی روز چهارشنبه 10/11/97 از دانشکده دکتر شریعتی بازدید نمودند.
این گروه به منظور شناخت قابلیت ها و توانمندیهای فی مابین مرکز مطالعات راهبرد فرهنگی و بین المللی و دانشگاه فنی و حرفه ای، ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده، از نزدیک با فعالیتهای اساتید و دانشجویان این دانشکده آشنا شدند.
در ادامه طی نشستی در دفتر ریاست دانشکده شریعتی، این هیات با توانایی های این دانشگاه در حوزه های مختلف آشنا شده و در خصوص تعامل فی ما بین مرکز مطالعات راهبرد فرهنگی و بین المللی و دانشگاه فنی و حرفه ای گفتگو نمودند. همچنین مسئله جذب دانشجویان خارجی و توسعه فعالیتهای گروه کشاورزی مورد بحث قرار گرفت.
در پایان این دیدار قرار شد نتیجه این بازدید جهت عقد تفاهم نامه این مرکز و دانشگاه به سمع و نظر رئیس و مدیران ارشد دانشگاه فنی و حرفه ای رسانیده شود.

کلید واژه ها: هیاتی از مرکز مطالعات راهبرد فرهنگی و بین المللی بازدید از دانشکده شریعتی