قابل توجه دانشجویان ورودی بهمن ۹۷ ( ترم یک )

۰۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹ کد : ۳۱۳ اطلاعیه ها

لازم به ذکراست ارائه کپی تمام صفحات شناسنامه ،کپی کارت ملی و6 قطعه عکس و حضوریکی ازوالدین هنگام ثبت نام و تکمیل پرونده خوابگاه الزامی است.
توصیه می شودجهت رعایت اصول بهداشتی پتو ،تشک،بالشت ولوازم شخصی را برای اسکان درخوابگاه به همراه داشته باشید .

شایان ذکر است کارت دانشجویی دانشجویان ترم یک در مراسم جشن ورودیهای جدید توزیع می گردد .

•  نام کاربری و رمز عبور دانشجو کد ملی می باشد.
  • جهت اطلاع از نحوه ورود به میزکار و گرفتن پرینت انتخاب واحد عکسهای زیر را دنبال نمایید.

اداره آموزش

کلید واژه ها: شروع ترم انتخاب واحد جشن ورودیهای جدید ثبت نام خوابگاه

کارشناس الکترونیک ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۱:۵۶
وای باورم نمیشه ...........میخواین جشن بگیرید ملسی ملسی واقعا
فاطمه رمضانی ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۰
سلام!ببخشید کد دروس را قرار میدهید؟
ایمانی ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۵
سلام می‌بخشید برای ورودی جدید خود دانشگاه واحد انتخاب میکند در دو تاریخ ذکر شده؟ و یا اطلاعیه دیگری مربوط به این موضوع منتشر می شود؟
هاشمی ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۲
سلام روز بخیر ، من امسال کنکورکاردانیبه کارشناسی ورودی بهمن قبول شدم اماروز ثبت نام متاسفانه نرفتم میشه راهنمایی کنید ممنونم
شقایق صاحب اختیاری ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۷:۲۶
عرض سلام و ادب میخواستم بدونم که ما دانشجویانی که کاردانی رو به تازگی تموم کردیم و وارد کارشناسی شدیم چگونه وارد میز کار خود شویم برای دیدن دروس کارشناسی