بازدید مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از دانشکده شریعتی

۰۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۶ کد : ۳۱۲ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، دکتر زهرا پارساپور، مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،  با هدف بررسی مسائل فرهنگی روز دوشنبه  01/11/97 در دانشکده شریعتی حضور یافته و پس از جلسه ای مشترک با مسئولین دانشکده شریعتی از بخش های مختلف،  بازدید  بعمل آورد.
در این جلسه حاضرین به بیان نظرات و پیشنهادات و معرفی ظرفیت های خود در خصوص همکاری های مشترک در بخش های کاری مختلف، پرداختند.
سپس دکتر پارسا پور، از برخی حوزه ها و بخش های مختلف بازدید کرده و از نزدیک با مسئولین این بخشها گفتگو نمود.

کلید واژه ها: بازدید دکتر پارساپور مدیر کل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشکده شریعتی