بازدید هیات نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای از دانشکده شریعتی

۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۸ کد : ۲۹۷ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده، هیات نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای روز دوشنبه  97/10/24 در دانشکده شریعتی حضور یافته و پس از جلسه ای مشترک با مسئولین دانشکده شریعتی از بخش های مختلف،  بازدید  بعمل آوردند.
در این جلسه هیات نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور آقای موسوی، مدیر کل نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای به همراه کارشناسان حوزه نظارت و ارزیابی، امور مالی در حوزه تنظیم حسابها، حراست و امور دانشجویی و مسئولین دانشکده با حضور مهندس مرضیه گرد، رئیس دانشکده، معاونین ایشان و برخی از مسئولین ادارات،  به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص بخش های کاری مختلف، پرداختند.
سپس هیأت کنترل و نظارت از برخی حوزه ها و بخش های مختلف، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و گلخانه ، بازدید کرده و از نزدیک با مسئولین این بخشها گفتگو نمودند.

کلید واژه ها: دانشگاه فنی و حرفه ای نظارت و ارزیابی