بازدید دانشجویان رشته نقشه کشی صنعتی دانشکده از مرکز آموزشی ساها

۱۶ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۳ کد : ۲۷۲ اخبار و رویدادها

دانشجویان رشته نقشه کشی صنعتی مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشکده با هدف ارتقاء یادگیری و ارتباط دوسویه میان مباحث تئوری و عملی دروس خود روز شنبه 97/10/15 به همراه اساتید خود، آقای مهندس پازوکی، خانم مهندس کشاورز گرامی، آقای مهندس مرادی و  خانم دکتر بسطامی از بخش های مختلف مرکز آموزشی ساها بازدید نمودند.
در این بازدید ابتدا کاپیتان پازوکی، از همکاران دانشکده دکتر شریعتی و خلبان ساها، درباره اهمیت محیط  آموزشی ساها مطالبی را عنوان کرد. در ادامه کاپیتان هاشمی، معاونت آموزشی ساها، توضیحات جامعی را در خصوص سازمان و نحوه جذب دانشجو ارائه نمود.
سپس دانشجویان به دو گروه ۱۵ نفره تقسیم و از کارگاه های و بخش های مختلف ساها همچون ای سی اس، الکترو مکانیک، سوخت گیری، موتور هواپیما، سیستم تهیه ی برق(الکترونیک)، سیستم اطفای حریق، سیستم ضد یخ، هیدرولیک، سیستم کنترل پرواز خودکار و  بخش شبیه ساز هواپیما دیدن کردند و آقای مهندس ذکاوت،آقای مهندس پازوکی و کاپیتان هاشمی در طول بازدید دانشجویان را همراهی نمودند.
در پایان به عنوان جمع بندی کاپیتان هاشمی بر خلق ایده توسط دانشجویان تاکید نمود و تصریح کرد که ساها منتظر دریافت پیشنهادات و ایده های دانشجویان می باشد.
معاونت پژوهش و فناوری دانشکده ضمن قدردانی از تمامی همکاران ساها به ویژه کاپیتان پازوکی، کاپیتان هاشمی، مهندس ذکاوت، مهندس حشمتیان و آقای عالی بیگی و تمامی مهندسان و پرسنل ساها، خاطر نشان کرد: امید است که این قبیل بازدیدها بتواند زمینه لازم را برای تقویت ارتباط با صنعت و محیط کارایجاد نماید.

کلید واژه ها: بازدید دانشجویان رشته نقشه کشی مرکز آموزشی ساها