بازدید رئیس دانشگاه فنی شمالی عراق از دانشکده شریعتی

۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵ کد : ۲۴۹ اخبار و رویدادها

دکتر موفق یحیی حمدون، رئیس دانشگاه فنی شمالی عراق، روز دوشنبه 10/10/97 جهت بررسی راهکارهای گسترش همکاری های مشترک از دانشکده شریعتی بازدید نمود.
در این ملاقات مهندس گرد، رئیس دانشکده ضمن خیرمقدم، به معرفی دانشکده پرداخت و توضیحاتی را در خصوص فعالیتهای دانشکده شریعتی ارائه کرد.
سپس دکتر حمدون به همراه مهندس ناظریان، از دفتر بین الملل دانشگاه فنی و حرفه ای و خانم زینب آسیا از سفارت عراق در ایران، از کارگاهها، آزمایشگاه ها، نمایشگاه گل و گیاه زینتی و دارویی و دستاوردهای پژوهشی دانشجویان، بازدید نموده و از نزدیک با توانایی های این دانشگاه در حوزه های مختلف آشنا شدند.
پس از بازدید، نشستی در اتاق شورای دانشکده برگزار شد و دکتر حمدون با مسئولین دانشکده شریعتی به تبادل نظر در خصوص زمینه فعالیت های مشترک آموزشی و تحقیقاتی در آینده پرداختند و بر گسترش و تعمیق روابط علمی و پژوهشی تأکید شد.
در پایان به رسم یادبود از سوی دانشکده شریعتی، هدیه ای از کارهای دستی و هنری دانشجویان این دانشکده، به دکتر حمدون، اهداءگردید.

کلید واژه ها: بازدید دکتر موفق حمدون دانشگاه فنی شمالی عراق