اولین همایش بین المللی طراحی و تولید منسوجات و پوشاک با رویکرد توسعه پایدار

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۴ کد : ۲۳۸ اخبار و رویدادها

اولین همایش بین المللی طراحی و‌تولید منسوجات و‌پوشاک با رویکرد توسعه پایدار صبح روز ۳ دی ماه ۹۷ با حضور رئیس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا؛ دکتر کاتب ، مشاور معاون فرهنگی علمی و فناوری ریاست جمهوری ؛ شادجو ، اساتید هیات علمی ،روسای دانشگاه ها ، کارخانجات و موسسات هنری ، میهمانان بین المللی از کشور فرانسه و عربی زبان و دانشجویان در سالن همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا شروع بکار کرد .

مراسم در مکان مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه الزهرا از ساعت ۸:۵۰ پذیرش با حضور اساتید دانشگاهها و اهالی صنعت و علاقمندان به این حوزه برگزار و ساعت ۹:۱۵ دقیقه مراسم با قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

سپس دکتر کاتب رییس دانشکده هنر و رییس همایش، به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه دکتر جلودارزاده نماینده  مجلس و  شادجو معاون مرکز فناوری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ، دکتر راغفر (عضو هیات علمی الزهرا)، دکتر افهمی (عضو هیات علمی تربیت مدرس)،  دکتر باقرزاده (عضو هیات علمی امیرکبیر)،  دکتر فوچر (از کشور فرانسه)، دکتر دلاکوآ (از کشور ایتالیا) و دکتر یارزاده (معاون فرهنگستان هنر) به ترتیب سخنرانان بعدی مراسم بودند،  پس از اقامه نماز و صرف نهار، و بازدید از نمایشگاه هفته نوآوری در صنعت پوشاک، مهمانان جهت برگزاری پنلهای سخنرانی به مرکز همایشهای بین المللی بازگشتند.
برخی از مهمانان این مراسم:  دکتر رحمانی (معاون اداری مالی دانشگاه الزهرا)،  دکتر حناچی (رئیس بخش بین الملل دانشگاه)، دکتر زاهدی (رئیس هفته پوشاک)، دکتر داوری و خانم عبدالسلامی و دکتر فربود (اعضای هیات علمی گروه طراحی پارچه و لباس)، دکتر حیدری (عضو هیات علمی قائمشهر)، دکتر حکمتی (عضو هیات علمی تهران جنوب)، دکتر بسطامی (معاون آموزشی دانشگاه شریعتی)، خانم پاک بین و خانم کلاهدوزان، دکتر گلیجانی مقدم (معاون فرهنگی دانشگاه)، دکتر تیرگر (رئیس پژوهشکده پوشاک)،  نخ باف و بصیرت و نیک طبع و رییسیان و مذنبی و ... از بخش صنعت.

درمراسم اختتامیه که از ساعت ۱۶ در مرکز همایشهای بین المللی برگزار گردید. پس از پخش تیزر همایش، دکتر فریده طالب پور (دبیر علمی همایش)،  هاکوپیان (رییس برند پوشاک هاکوپیان) ودکتر زاهدی (رییس هفته نوآوری در صنعت مد و پوشاک)، مقدسی (رییس هیات مدیره انجمن متخصصان صنایع نساجی ایران) به ایراد سخنرانی پرداختند. در پایان  نخ باف، یکی از حامیان مالی برنامه، به اهدای سه جایزه به شرکت کنندگان اقدام کردند. همچنین از خانم سهیلا جبری جهت نمایش چند دست لباس تقدیر شد.

کلید واژه ها: اولین همایش بین المللی طراحی و‌تولید منسوجات و‌پوشاک با رویکرد توسعه پایدار