لباس اقوام ایرانی در همایش بین المللی طراحی و‌تولید منسوجات و‌پوشاک توسط دانشکده شریعتی

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۳۷ اخبار و رویدادها

اولین همایش بین المللی طراحی و‌تولید منسوجات و‌پوشاک با رویکرد توسعه پایدار با هدف اصلی آماده سازی بستر مناسب جهت طراحی و تولید منسوجات و پوشاک با در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی ، بررسی آسیب شناسی مد و مصرف و دستیابی به شیوه های نوین طراحی و بازاریابی پاچه و منسوجات، در سوم دی ماه 97 در دانشگاه الزهرا برگزار گردید.

این همایش در پی هم اندیشی و تعامل دانشگاه ها و صنعت پوشاک و منسوجات برای بیان چالش ها و یافته های پژوهشی و تلاش های علمی حاصل با همکاری دانشگاه ها، صنعت، پژوهشکده ها و سازمان های مردم نهاد در قالب نشست های تخصصی، کارگاه های آموزشی و نمایشگاه طی هفته «نوآوری در مد و پوشاک کشور:فرهنگ» از اول تا پنجم دیماه دایر می باشد.
شایان ذکر است بخش لباس اقوام ایرانی به همت اساتید و دانشجویان دانشکده شریعتی به نمایش گذاشته شد.
گفتنی است در مراسم افتتاحیه دکتر بسطامی معاونت پژوهشی دانشکده  و جعفری کیان مدیر گروه رشته طراحی پارچه و لباس حضور داشتند.

کلید واژه ها: اولین همایش بین المللی طراحی و‌تولید منسوجات و‌پوشاک با رویکرد توسعه پایدار