مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره ملی مد لباس دانشجویی تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه ۹۸ تمدید شد.

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۱ کد : ۵۳۹ اطلاعیه

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، مهلت ارسال آثار به  دبیرخانه جشنواره ملی مد لباس دانشجویی  تا تاریخ 25 اردیبهشت ماه 98 تمدید شد.
بنا براین گزارش، تمدید ارسال آثار به دلیل وقوع بحران سیل در شهر‌های مختلف کشور و کمک رسانی توسط دانشکده ها و آموزشکده ها به مناطق سیل زده، صورت گرفته است که بر این اساس شرکت کنندگان می‌توانند با بهبود شرایط و در زمان مناسب نسبت به ارسال آثار خود اقدام نمایند.
بدانشجویان و فارغ التحصیلان مراکز آموزشی و رشته های تخصصی و غیر تخصصی (تفکیک جنسیتی در این زمینه وجود ندارد ) می توانند آثار خود را در بخش های طراحی لباس بانوان، طراحی لباس آقایان، طراحی ملحقات لباس، تصویرگری لباس، طراحی نرم افزاری الگو و طراحی نرم افزاری لباس به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
گفتنی است این جشنواره از تاریخ 20 الی 25 خردادماه 98 در دانشکده شریعتی برگزار خواهد شد.
 دبیرخانه جشنواره ملی مد لباس دانشجویی: تهران- بزرگراه شهید تندگویان- خیابان میثاق جنوبی - خیابان ۶۱ دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی
وب سایت   www.shariaty.ac.ir/ctdg   تلفن:  55032700

ایمیل:  ctd@shariaty.ac.ir