فراخوان طراحی نشانه و تندیس جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۳ کد : ۵۲۳ اطلاعیه

موضوع فراخوان طراحی نشانه و تندیس
 جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس

از اساتید، دانشجویان، دانش آموختگان و کلیه هنرمندان عزیز دعوت به عمل می آورد که در فراخوان طراحی نشانه و تندیس سومین جشنواره ملی مد و لباس شرکت فرمایند.
ویژگی های مورد انتظار نشانه جشنواره
دارای ویژگی‌های فرهنگی، هنری و تاریخی (ایرانی- اسلامی ) باشد .
از وجوه فنی، هنری و زیبایی شناختی ویژه‌ای بهره مند و در عین حال ساده و قابل فهم باشد.
می تواند به صورت نوشتاری، تصویری ویا ترکیبی باشد.
به صورت رنگی و تک رنگ قابل استفاده باشد.
قابلیت حجم سازی داشته باشد .(امکان ساخت تندیس)
در ابعاد کوچک و بزرگ ، خوانایی ، تناسب عناصر بصری و مفهومی خود را از دست ندهد .
دارای مشخصه‌های بصری مستقل بوده و مشابه سایر نشانه‌ها و نمادهای ثبت شده ایرانی و خارجی نباشد.
امکان استفاده در ارتباطات بین‌المللی داشته باشد .
مقررات شرکت در فراخوان جشنواره
هر شرکت کننده مجاز به ارسال ۳ اثر در این مسابقه می باشد.
طرحهای ارسالی در فرمت jpeg با حجــم حداقل ۳ مگابایت ، با وضوح dpi ۳۰۰ و در ابعاد حداقل ۲۵*۲۵ سانتیمتر تهیه شوند .
در صورت کپی بودن ، اثرارسالی از مسابقه حذف و مسئولیت عواقب حقوقی ناشی از آن بر عهده شرکت کننده خواهد بود.
نحوه ارسال آثار
آثار به آدرس PR@shariaty.ac.ir ارسال شوند . آثاری که غیر از این روش ارسال گردند، در مسابقه شرکت داده نمی شوند .
یک نسخه از آثاری که به مرحله نهایی راه می یابند ، باید به شکل فایل لایه باز، به دبیرخانه جشنواره تحویل گردد.
مجری فراخوان: دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی
جوایز فراخوان نشانه و تندیس
از میان آثار رسیده ۳ اثر برگزیده خواهند شد که به هریک جوایزی به شرح زیر اهدا می شود:
رتبه اول:  5000000 ریال و لوح سپاس
رتبه دوم:  3500000ریال و لوح سپاس
رتبه سوم: 2500000ریال و لوح سپاس
تمام حقوق مادی و معنوی طرحهای برگزیده متعلق به جشنواره مد و لباس دانشجویی خواهد بود.
دبیرخانه جشنواره مجاز است که از اثر انتخاب شده به عنوان نشان، تندیس و … استفاده نماید.
زمان بندی شرکت در فراخوان
آخرین مهلت دریافت آثار 30 اردیبهشت ماه 98 می باشد. آثاری که بعد از این تاریخ ارسال شوند، داوری نخواهند شد.
انتخاب و داوری آثار: 4 خرداد 98
اعلام نتایج : 8 خرداد 98