اخبار

برگزاری سمینار گروه معارف در هفته پژوهش با عنوان  یهود ونقدصهیون وپاسخ به شبهات دراین زمینه

برگزاری سمینار گروه معارف در هفته پژوهش با عنوان یهود ونقدصهیون وپاسخ به شبهات دراین زمینه

به گزارش حوزه پژوهش سمینار یهود ونقدصهیون،وپاسخ به شبهات دراین زمینه با همت حوزه پژوهش و همکاری مدیران گروه، اولین سمینار هفته پژوهش دانشکده درتاریخ ۱۳آذر ماه درمحل آمفی تئاتر فاز یک دانشکده آغاز شد . در ابتدای سمینار پس از پخش ایاتی چند از کلام اله مجید و سرود مقدس جمهوری اسلامی مدیر گروه ضمن خیر مقدم به حاضرین توجه دانشجویان وشرکت کنندگان را به این سمینار که همزمان با اشغالگری ها و ددمنشی های رژیم اشغالگر صهیونیستی بود جلب نمود. پس از آن دکتر امیراهوارکی(کارشناس ادیان ابراهیمی،منتقدسینما وعضو انجمن منتقدان خانه سینما) با بیان تاریخچه‌ای از دین یهود و تشکیل رژیم صهیونیستی به اهداف استعمار و شیطان اکبر (آمریکای جنایتکار ) در تشکیل این رژیم در خاورمیانه اشاره نمود. ایشان با ارائه شاهد مثالها و بیاناتی از کتاب تورات به برداشت‌های صهیونیستی از این کتاب مقدس از سوی حاکمان خونخوار اشاره کرد و برلزوم تبیین سخنان امام خامنه ای مبنی بر شناخت رژیم صهیونیستی تاکید داشت. این سمینار که با استقبال پرشور همکاران و دانشجویان همراه بود با پرسش و پاسخ دانشجویان واستادتا ساعت ۱۳ ادامه داشت و در پایان دکتر کسایی به نمایندگی از طرف ریاست دانشکده با اهدا لوح از سخنران جلسه تقدیر بعمل آورد.

امتحانات گروه علوم پایه ، معارف و عمومی

قابل توجه دانشجویان گرامی: کلیه امتحانات گروه علوم پایه ( ریاضی، فیزیک و آمار) ، عمومی( زبان و فارسی) و معارف مطابق فایل پیوست به صورت حضوری برگزار می شود. طبق قوانین آموزشی برای دانشجویانی که در امتحان پایان ترم شرکت نکنند نمره صفر ثبت خواهد شد

جلسه اساتید رسمی گروه علوم پایه

درتاریخ ۱۴۰۱/۵/۳۰ جلسه گروه علوم پایه با حضور اساتید رسمی در دفتر گروه علوم پایه برگزار شد. در این جلسه سرفصل برخی دروس مورد بررسی قرار گرفت و همچنین از اساتید متقاضی تدریس در دانشکده شریعتی مصاحبه شد

جلسه گروه معارف

در تاریخ سه شنبه ۱۴۰۱/۴/۲۱ جلسه هم اندیشی گروه معارف با حضور اساتید رسمی و حق التدریس در دفتر گروه معارف برگزار شد. در این جلسه سرکار خانم کسایی فر مدیرگروه معارف و حاج آقا کاظمی مسئول نهاد رهبری دانشکده نکاتی را در مورد روش های تاثیر گذار در تدریس دروس معارف بیان کردند . همچنین اساتید حاضر در جلسه نظرات و تجربیات تدریس خود در ترم گذشته را بیان کردند.

جلسه گروه علوم پایه

درتاریخ ۱۴۰۱/۴/۱۴ جلسه گروه علوم پایه با حضور اساتید رسمی در دفتر گروه علوم پایه برگزار شد. در این جلسه سرفصل برخی دروس مورد بررسی قرار گرفت و همچنین از اساتید متقاضی تدریس در دانشکده شریعتی مصاحبه شد