پنج‌شنبه, 30 شهريور 1396
عنوان : كارگاه آموزش سیستم ساخت قاب فولادی سبك (LSF) و معرفی (OSB) با همكاری انجمن صنفی تولید كنندگان و فن آوران صنعتی ساختمان
زير عنوان : شرکت برای عموم آزاد است
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۳

گواهینامه کارگاه

به شرکت کنندگان در این کارگاه گواهینامه معتبر به صورت مشترک از سوی دانشکده دکتر شریعتی و انجمن صنفی تولیدکنندگان و فن آوران صنعتی ساختمان اعطا می گردد.

علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند از طریق منو ثبت نام و انتخاب پرداخت الکترونیکی و سپس انتخاب گزینه پرداخت های متفرقه ثبت نام خود را تکمیل نمایند. لازم به توجه است شرکت در این کارگاه برای تمامی اساتید، مهندسین، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های معماری و عمران در تمامی مقاطع اعم از خانم و آقا آزاد است.

معرفی انجمن صنفی تولید کنندگان و فن آوران صنعتی ساختمان

انجمن صنفی تولیدکنندگان و فن آوران صنعتی ساختمان متشکل از طراحان، مجریان و تولیدکنندگان سیستم های ساخت صنعتی، در جهت توسعه و گسترش ساخت صنعتی و راهبری تبدیل نیروی بالقوه مهندسی کشور به سوی بالفعل شدن نیروهای فعال در این عرصه، در سال 1383 شکل گرفته است و اکنون حدود 160 عضو موثر در این عرصه دارد.

معرفی شرکت هوشمند سازه آروین آرا

جهت مشاهده رزومه شرکت هوشمند سازه آروین آرا کلیک نمایید.

ویژه دانشجویان دانشکده دکتر شریعتی

با توجه به اهمیت آشنایی دانشجویان با سیستم های نوین ساخت، دانشجویانی که دروس زیر را در این ترم اخذ نموده اند می توانند در صورت دریافت گواهینامه کارگاه از امتیاز دریافت یک نمره در دروس زیر برخوردار گردند.

• - صنعتی سازی ساختمان
  • - طراحی سازه های فولادی
  • - ساختمان 1
  • - ساختمان 2
  • - عناصر و جزئیات 1
  • - عناصر و جزئیات 2
  • - طراحی فنی
  • - سازه های نو / تحلیل سازه ها

معرفی سیستم سازه های فولادی سبک

سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) یک سیستم سازه ای پیشرفته است که در انواع ساخت و سازها مانند ویلاها، خانه های ویلایی تک خانوار و چندخانوار ، ساختمانهای مسکونی، اداری و صنعتی یک، دو و سه طبقه، هتل ها و هتل آپارتمانها، ساختمانهای مدارس و دانشگاهی، رستورانها و .... دارای کاربرد می باشد. سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) یکی از مناسبترین سیستم های ساختمانی است که امروزه در جهان مورداستفاده قرار می گیرد. اصلی ترین عامل در سازه ای فولادی سبک، مقاطع فولادی جدار نازک می باشد.

مقاطع فولادی جدار نازک، مقاطع فلزی سرد نورد شده ای می باشند که با استفاده از ورقهای فولادی نازک و با استفاده از روشRoll Forming شکل دهی می شوند. داشتن ضخامت یکنواخت در عرض مقاطع و استفاده از روش Roll Forming برای ساخت آنهاست که باعث می گردد، تولید در حجم بسیار بالا و با کیفیت مناسب و یکنواخت انجام گیرد. مقاطع فولادی جدار نازک ، سبک بوده و به راحتی قابل حمل می باشد.بخش های مختلف ساختمان را به راحتی می توان با این مقاطع مونتاژ نمود. این عوامل باعث می گردد که عملیات ساخت با این سیستم بسیار سریع باشد.

در بلایای طبیعی مثل زلزله زندگی ما را بارهای مرده تهدید می کنند. بارهای مرده شامل مصالح سنگین در دیوار ها، کف و سقف ساختمان های سنتی متمرکز هستند و همچنین شامل وسایل زندگی ما نیز هستند. ما نمی توانیم از وسایلی که در زندگی مان استفاده می کنیم بگذریم بنابراین باید ساختمان را سبک بسازیم. در این نقطه است که سیستم سازه سبک فولادی در اولویت اول قرار می گیرد

بازگشت           چاپ چاپ      ارسال به دوستان ارسال به دوستان