دوشنبه, 5 تير 1396
زير عنوان : ویژه دانشجویان رشته معماری
 ۱۳۹۵/۰۷/۰۴

به اطلاع دانشجویان تمامی مقاطع رشته معماری می رساند،

دوره بازآموزی رویت (Revit Architecture) ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری است که دوره رویت مقدماتی را گذرانده اند. در این دوره نحوه کار با Mass جهت ساخت احجام پیچیده به صورت حرفه ای آموزش داده می شود به گونه ای که هر نفر یک پروژه با حجم پیچیده غیر هندسی را انتخاب نموده و در طول دوره توسط mass آن را پیاده سازی می نماید.
افرادی که این دوره را با موفقیت بگذرانند می توانند تمامی احجام غیرهندسی را توسط این نرم افزار طراحی نمایند.

دوره رویت پیشرفته (Advance Architecture)
ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری است که به رویت مقدماتی کاملا مسلط می باشند.  دروس عناصر و جزئیات 1 و 2 و ساختمان 1 و 2 پیش نیاز شرکت در این دوره برای دانشجویان می باشد.

در این دوره نحوه فاز 2 کردن پروژه های معماری با استفاده از نرم افزار رویت به دانشجویان آموزش داده می شود. همچنین مواردی از Revit Structure& MEP نیز به شرکت کنندگان در این دوره آموزش داده می شود.

سرفصل های آموزشی این دوره ها در صفحه Revit از مجموعه نرم افزارهای معماری قابل دسترسی می باشد.
جهت مشاهده برنامه زمانبندی دوره های مذکور به صفحه مجموعه نرم افزار های معماری مراجعه نمایید.
جهت ثبت نام دوره ها به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید. با توجه به ظرفیت محدود کامپیوتر ها، افرادی که می خواهند از سیستم های دانشکده استفاده نمایند حتما بعد از پرداخت الکترونیکی  از طریق شماره های زیر اطلاع دهند.

بازگشت           چاپ چاپ      ارسال به دوستان ارسال به دوستان